Digital Telc B2 Sınavı Hakkında Her Şey

hocam bana da atma şansınız var mı urekserhat647@gmail.com

Çıkmış soruları alma şansım olabilir mi benim de.
artemisa.vulgaris@msn.com Teşekkürler

Merhabalar yakın bir tarihte B2 sınavına gireceğim rica etsem bana da elinizdeki soru materyalleri i atar mısınız şimdiden teşekkürler

Herkese tekrardan merhaba bugün itibariyle sınav sonucumu öğrendim. Sınav üzerinden toplam 255,5 puan alarak gut sertifikası alacağım. Lesen full geldi. Dediğim gibi çıkmış sorulardı sadece birkaç sorusu farklıydı. Sprachbaustein 28,5 , Hörvestehen bölümü 70 , konuşma 61 en düşük aldığım puan ise 21 puanla schreiben oldu. Dediğim gibi fazla fazla yazmıştım ve kalıplarım B2 seviyesindeydi. Sanırım benzer kalıplar olduğu için beğenilmedi. O yüzden yazmış olduğum metni atmayacağım yanlış yönlendirme olmaması açısından.
Merhabalar daha önce de yazdım size yakın zamanda b2 telc sınavına gireceğim ve vizemi etkileyecek bu sınav. Bu yüzden çok stresliyim lütfen bana da çıkmış soruları atabilir misiniz bu benim mail hesabım ferda19942014@gmail.com şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Herkese tekrardan merhaba bugün itibariyle sınav sonucumu öğrendim. Sınav üzerinden toplam 255,5 puan alarak gut sertifikası alacağım. Lesen full geldi. Dediğim gibi çıkmış sorulardı sadece birkaç sorusu farklıydı. Sprachbaustein 28,5 , Hörvestehen bölümü 70 , konuşma 61 en düşük aldığım puan ise 21 puanla schreiben oldu. Dediğim gibi fazla fazla yazmıştım ve kalıplarım B2 seviyesindeydi. Sanırım benzer kalıplar olduğu için beğenilmedi. O yüzden yazmış olduğum metni atmayacağım yanlış yönlendirme olmaması açısından.
Bişey sorucam lesen nasıl çalıştınız ve cevaplarını aklımda kalsın diye nasıl kodlayabilirim