N nuradem Aktif Üye Üye 8 Tem 2023 #1 19 Temmuz Telc B1 Ümraniyede girecek olan var mı Yardımlaßalim partner seçemiyoruz nasıl hazırlanıyorsunuz
19 Temmuz Telc B1 Ümraniyede girecek olan var mı Yardımlaßalim partner seçemiyoruz nasıl hazırlanıyorsunuz
Dede Vip Üye Çalışkan Aktif Üye Üye 14 Tem 2023 #2 Merhaba sınavınız yaklaştı, nasıl hazırlandınız bize de fikir verebilir misiniz?
N nuradem Aktif Üye Üye 11 Ağu 2023 #3 Hiç iyi geçmedi kaldim bıraktılar beni Dede' Alıntı: Merhaba sınavınız yaklaştı, nasıl hazırlandınız bize de fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Hiç iyi geçmedi kaldim beni de nişanlimida bıraktılar
Hiç iyi geçmedi kaldim bıraktılar beni Dede' Alıntı: Merhaba sınavınız yaklaştı, nasıl hazırlandınız bize de fikir verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Hiç iyi geçmedi kaldim beni de nişanlimida bıraktılar
Dede Vip Üye Çalışkan Aktif Üye Üye 11 Ağu 2023 #4 Anladım geçmiş olsun ben sizden sonra girdim yazma konuşma süper geçti, yeterince iyi hazırlanmamışsınızdır, sınıfımda a2 bile konuşamayan arkadaşlar b1 sınavına girmeye gelmişti
Anladım geçmiş olsun ben sizden sonra girdim yazma konuşma süper geçti, yeterince iyi hazırlanmamışsınızdır, sınıfımda a2 bile konuşamayan arkadaşlar b1 sınavına girmeye gelmişti
H Hevi Çalışkan Üye 15 Eki 2023 #5 nuradem' Alıntı: Hiç iyi geçmedi kaldim bıraktılar beni Hiç iyi geçmedi kaldim beni de nişanlimida bıraktılar Genişletmek için tıkla ... Sorular aynı değilmiydi
nuradem' Alıntı: Hiç iyi geçmedi kaldim bıraktılar beni Hiç iyi geçmedi kaldim beni de nişanlimida bıraktılar Genişletmek için tıkla ... Sorular aynı değilmiydi
sukran02 Aktif Üye Üye 25 Eki 2023 #6 Hevi' Alıntı: Sorular aynı değilmiydi Genişletmek için tıkla ... Sorular farkli miydi ?????
E Ece Misafir 15 Ara 2023 #7 İstanbul Ümraniye için deutschmitspring sayfasından mi kayıt olmamız gerekiyor