Telc B2 29 mayısta izmirde sınava girecek olan var mı ?
D Deniz Arslan Çalışkan Aktif Üye Üye 19 Mar 2023 #2 Merhaba hocam sınav kaydı yaptınız mı İzmir için yer var mı acaba , şuan randevu alınabilir mi 29 mayıs icin
Merhaba hocam sınav kaydı yaptınız mı İzmir için yer var mı acaba , şuan randevu alınabilir mi 29 mayıs icin
A alevaslan Aktif Üye Üye 19 Mar 2023 #3 Deniz Arslan' Alıntı: Merhaba hocam sınav kaydı yaptınız mı İzmir için yer var mı acaba , şuan randevu alınabilir mi 29 mayıs icin Genişletmek için tıkla ... Daha randevu almadım hocam partner arıyorum ona göre randevu alacağım
Deniz Arslan' Alıntı: Merhaba hocam sınav kaydı yaptınız mı İzmir için yer var mı acaba , şuan randevu alınabilir mi 29 mayıs icin Genişletmek için tıkla ... Daha randevu almadım hocam partner arıyorum ona göre randevu alacağım
D Deniz Arslan Çalışkan Aktif Üye Üye 19 Mar 2023 #4 alevaslan' Alıntı: Daha randevu almadım hocam partner arıyorum ona göre randevu alacağım Genişletmek için tıkla ... Saolun İzmir' de partner seçimine hala izin veriliyor o zaman. Hangi kitaptan hazirlaniyorsunuz
alevaslan' Alıntı: Daha randevu almadım hocam partner arıyorum ona göre randevu alacağım Genişletmek için tıkla ... Saolun İzmir' de partner seçimine hala izin veriliyor o zaman. Hangi kitaptan hazirlaniyorsunuz
emrecanverenler Aktif Üye Üye 17 May 2023 #5 Merhabalar das akademi b2, 21 haziranda sinava gireceğim , sınav partneri arayan varsa konuşabiliriz
DrRain Aktif Üye Üye 18 May 2023 #6 Ben gireceğim hocam. Haberleşelim. İzmirde tavsiye ediyorlar telc sınavını. Şansımız yüksek olur bence
Ben gireceğim hocam. Haberleşelim. İzmirde tavsiye ediyorlar telc sınavını. Şansımız yüksek olur bence
RANA TEMİZELL Aktif Üye Üye 29 May 2023 #7 BEN DE TELC B2 İZMİRDE 19 TEMMUZDA GİRECEĞİM.PARTNER ARIYORUM.BU TARİHLERDE GİRECEK OLAN VEYA DAHA SONRASI İÇİN OLACAK OLANLAR BANA ULAŞSIN.
BEN DE TELC B2 İZMİRDE 19 TEMMUZDA GİRECEĞİM.PARTNER ARIYORUM.BU TARİHLERDE GİRECEK OLAN VEYA DAHA SONRASI İÇİN OLACAK OLANLAR BANA ULAŞSIN.
DrRain Aktif Üye Üye 29 May 2023 #8 RANA TEMİZELL' Alıntı: BEN DE TELC B2 İZMİRDE 19 TEMMUZDA GİRECEĞİM.PARTNER ARIYORUM.BU TARİHLERDE GİRECEK OLAN VEYA DAHA SONRASI İÇİN OLACAK OLANLAR BANA ULAŞSIN. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar. 19 temmuzda gireceğim ben de İzmir'de. Size nasıl ulasabilirim?
RANA TEMİZELL' Alıntı: BEN DE TELC B2 İZMİRDE 19 TEMMUZDA GİRECEĞİM.PARTNER ARIYORUM.BU TARİHLERDE GİRECEK OLAN VEYA DAHA SONRASI İÇİN OLACAK OLANLAR BANA ULAŞSIN. Genişletmek için tıkla ... Merhabalar. 19 temmuzda gireceğim ben de İzmir'de. Size nasıl ulasabilirim?
RANA TEMİZELL Aktif Üye Üye 29 May 2023 #9 bana mail DrRain' Alıntı: Merhabalar. 19 temmuzda gireceğim ben de İzmir'de. Size nasıl ulasabilirim? Genişletmek için tıkla ... bana mailimden ulaşabilirsin: temizel.rana@gmail.com sınava az kaldığı için tüm sosyal medyalarımı dondurdum DrRain' Alıntı: Merhabalar. 19 temmuzda gireceğim ben de İzmir'de. Size nasıl ulasabilirim? Genişletmek için tıkla ...
bana mail DrRain' Alıntı: Merhabalar. 19 temmuzda gireceğim ben de İzmir'de. Size nasıl ulasabilirim? Genişletmek için tıkla ... bana mailimden ulaşabilirsin: temizel.rana@gmail.com sınava az kaldığı için tüm sosyal medyalarımı dondurdum DrRain' Alıntı: Merhabalar. 19 temmuzda gireceğim ben de İzmir'de. Size nasıl ulasabilirim? Genişletmek için tıkla ...