D denizz Aktif Üye Üye 6 Tem 2023 #1 Telc B1 sınavına giren arkadaşlar,sorularda değişiklik yapılmış mı izleminizi rica etsem paylaşabilir misiniz?
Telc B1 sınavına giren arkadaşlar,sorularda değişiklik yapılmış mı izleminizi rica etsem paylaşabilir misiniz?
Mutas1903 Aktif Üye Üye 6 Tem 2023 #2 Hocam b1 çıkmış sorulara nasıl erişim sağlayabilirim ? Teşekkürler Oyla 0 Downvote
Dede Vip Üye Çalışkan Aktif Üye Üye 6 Tem 2023 #3 Haziran 16 ile birlikte değişmeye başladı ne yazıkki Oyla 0 Downvote
K kadirCV Çalışkan Aktif Üye Üye 6 Tem 2023 #4 İyi günler. Yeni hiç görülmedik sorular mı geldi? yoksa farklı farklı 4-5 sınavın sorularından, bir lesen hören mı oluşturuldu? Yakında giren birisi bilgilendirirse çok sevinirim. Ya da konu hakkında bilgisi olan. Oyla 0 Downvote
İyi günler. Yeni hiç görülmedik sorular mı geldi? yoksa farklı farklı 4-5 sınavın sorularından, bir lesen hören mı oluşturuldu? Yakında giren birisi bilgilendirirse çok sevinirim. Ya da konu hakkında bilgisi olan.
A Ank.06 Aktif Üye Üye 12 Tem 2023 #5 Sorular farklılaştırılmış ama öncekilerle aynı hemen hemen diye okudum birçok yerde. önceden çıkmış soruları bol bol tekrar edin yeterli olur bence. Oyla 0 Downvote
Sorular farklılaştırılmış ama öncekilerle aynı hemen hemen diye okudum birçok yerde. önceden çıkmış soruları bol bol tekrar edin yeterli olur bence.
D denizz Aktif Üye Üye 24 Tem 2023 #6 Ank.06' Alıntı: Sorular farklılaştırılmış ama öncekilerle aynı hemen hemen diye okudum birçok yerde. önceden çıkmış soruları bol bol tekrar edin yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. Oyla 0 Downvote
Ank.06' Alıntı: Sorular farklılaştırılmış ama öncekilerle aynı hemen hemen diye okudum birçok yerde. önceden çıkmış soruları bol bol tekrar edin yeterli olur bence. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.