İstanbulda sınava gireceğim 30 eylülde girmeyi düşünen var mı
T Telc b1 Aktif Üye Üye 19 Tem 2023 #2 Soru örneklerine ulaşabildin mi ve Partner olmadan sınava girilmiyor mu
B b17ln Aktif Üye Üye 20 Tem 2023 #3 Telc b1' Alıntı: Soru örneklerine ulaşabildin mi ve Partner olmadan sınava girilmiyor mu Genişletmek için tıkla ... Yok daha ulaşamadim, partner olmadan girebilirsin ama önceden pratik yapabilmek daha avantajlı olur daima
Telc b1' Alıntı: Soru örneklerine ulaşabildin mi ve Partner olmadan sınava girilmiyor mu Genişletmek için tıkla ... Yok daha ulaşamadim, partner olmadan girebilirsin ama önceden pratik yapabilmek daha avantajlı olur daima
T Telc b1 Aktif Üye Üye 20 Tem 2023 #4 Tamam o zaman beraber başvuralım................. Tamam o zaman beraber başvuralım
B b17ln Aktif Üye Üye 20 Tem 2023 #5 Telc b1' Alıntı: Tamam o zaman beraber başvuralım................. Tamam o zaman beraber başvuralım Genişletmek için tıkla ... olabilir.İstanbulda mı yaşıyorsun
Telc b1' Alıntı: Tamam o zaman beraber başvuralım................. Tamam o zaman beraber başvuralım Genişletmek için tıkla ... olabilir.İstanbulda mı yaşıyorsun
B b17ln Aktif Üye Üye 21 Tem 2023 #7 birsenn' Alıntı: Merhaba dilersen pratik yapabiliriz ben de tarih almadım ama Genişletmek için tıkla ... Cok iyi olur.Sana nereden ulasabilirim bu konu için.
birsenn' Alıntı: Merhaba dilersen pratik yapabiliriz ben de tarih almadım ama Genişletmek için tıkla ... Cok iyi olur.Sana nereden ulasabilirim bu konu için.
B birsenn Aktif Üye Üye 21 Tem 2023 #8 Azizebilenn' Alıntı: Cok iyi olur.Sana nereden ulasabilirim bu konu için. Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok forum da yeniyim
Azizebilenn' Alıntı: Cok iyi olur.Sana nereden ulasabilirim bu konu için. Genişletmek için tıkla ... Hiç bir fikrim yok forum da yeniyim
B b17ln Aktif Üye Üye 22 Tem 2023 #9 birsenn' Alıntı: Hiç bir fikrim yok forum da yeniyim Genişletmek için tıkla ... Ben de yeniyim sosyal medyadan herhangi bir platformdan yazabilirim istersen eğer senin için de uygun olursa
birsenn' Alıntı: Hiç bir fikrim yok forum da yeniyim Genişletmek için tıkla ... Ben de yeniyim sosyal medyadan herhangi bir platformdan yazabilirim istersen eğer senin için de uygun olursa
B birsenn Aktif Üye Üye 22 Tem 2023 #10 Azizebilenn' Alıntı: Ben de yeniyim sosyal medyadan herhangi bir platformdan yazabilirim istersen eğer senin için de uygun olursa Genişletmek için tıkla ... tabii ki birsen mengi instagram hesabım
Azizebilenn' Alıntı: Ben de yeniyim sosyal medyadan herhangi bir platformdan yazabilirim istersen eğer senin için de uygun olursa Genişletmek için tıkla ... tabii ki birsen mengi instagram hesabım