B b17ln Aktif Üye Üye 24 Tem 2023 #1 Telc B1 icin İstanbul'da en uygun yer hangisi? Daha önce deneyimlediklerinizin artısı ve eksisi nelerdi?
Telc B1 icin İstanbul'da en uygun yer hangisi? Daha önce deneyimlediklerinizin artısı ve eksisi nelerdi?
Dede Vip Üye Çalışkan Aktif Üye Üye 24 Tem 2023 #2 En uygunu ankara das, arkadaşım tereddüt etmesine rağmen girdi ve b1i geçti bende orda gireceğim ilerleyen dönemde b2 için Oyla 0 Downvote
En uygunu ankara das, arkadaşım tereddüt etmesine rağmen girdi ve b1i geçti bende orda gireceğim ilerleyen dönemde b2 için
ahmetyusufc Kurucu Moderatör Vip Üye Çalışkan Kursiyer 24 Tem 2023 #3 Azizebilenn' Alıntı: Telc B1 icin İstanbul'da en uygun yer hangisi? Daha önce deneyimlediklerinizin artısı ve eksisi nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Umraniyede girdim. Hocalar güler yüzlü ve anlayışlı hocalardi tavsiye ederim. Oyla 0 Downvote
Azizebilenn' Alıntı: Telc B1 icin İstanbul'da en uygun yer hangisi? Daha önce deneyimlediklerinizin artısı ve eksisi nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Umraniyede girdim. Hocalar güler yüzlü ve anlayışlı hocalardi tavsiye ederim.
B b17ln Aktif Üye Üye 25 Tem 2023 #4 ahmetyusufc' Alıntı: Umraniyede girdim. Hocalar güler yüzlü ve anlayışlı hocalardi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... deutsch mit spring mi? Oyla 0 Downvote
ahmetyusufc' Alıntı: Umraniyede girdim. Hocalar güler yüzlü ve anlayışlı hocalardi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... deutsch mit spring mi?
B Busrra Üye 11 Eki 2023 #5 İstanbul şişlide yeni bir sınav merkezi açılmış online telc b1 yapıyorlar sprachportal merkezin adı orayı deneyimleyen oldumu? Oyla 0 Downvote
İstanbul şişlide yeni bir sınav merkezi açılmış online telc b1 yapıyorlar sprachportal merkezin adı orayı deneyimleyen oldumu?