M mine34 Aktif Üye Üye 3 Eki 2023 #2 sevvalerez' Alıntı: Das akademi 8 kasımda sınava girecek arkadaşlar var mı Genişletmek için tıkla ... merhaba ben 7 kasımda telc b2 gireceğim Oyla 0 Downvote
sevvalerez' Alıntı: Das akademi 8 kasımda sınava girecek arkadaşlar var mı Genişletmek için tıkla ... merhaba ben 7 kasımda telc b2 gireceğim
S sevvalerez Aktif Üye Üye 3 Eki 2023 #3 mine34' Alıntı: merhaba ben 7 kasımda telc b2 gireceğim Genişletmek için tıkla ... ben bir partner buldum teşekkür ederim,sınavdan sonra deneyimlerini paylaşır mısın? Oyla 0 Downvote
mine34' Alıntı: merhaba ben 7 kasımda telc b2 gireceğim Genişletmek için tıkla ... ben bir partner buldum teşekkür ederim,sınavdan sonra deneyimlerini paylaşır mısın?
dilekalgl Çalışkan Üye 9 Eki 2023 #4 sevvalerez' Alıntı: Das akademi 8 kasımda sınava girecek arkadaşlar var mı Genişletmek için tıkla ... Lütfen bana da atarmisiniz bende Oyla 0 Downvote
sevvalerez' Alıntı: Das akademi 8 kasımda sınava girecek arkadaşlar var mı Genişletmek için tıkla ... Lütfen bana da atarmisiniz bende
dilekalgl Çalışkan Üye 9 Eki 2023 #5 dilekalgl' Alıntı: Lütfen bana da atarmisiniz bende Genişletmek için tıkla ... Sınava girilen aralikta Oyla 0 Downvote
dilekalgl' Alıntı: Lütfen bana da atarmisiniz bende Genişletmek için tıkla ... Sınava girilen aralikta
dedeberk Çalışkan Üye 20 Eki 2023 #6 mine34' Alıntı: merhaba ben 7 kasımda telc b2 gireceğim Genişletmek için tıkla ... partner buldunuz mu? Oyla 0 Downvote
mine34' Alıntı: merhaba ben 7 kasımda telc b2 gireceğim Genişletmek için tıkla ... partner buldunuz mu?
M mine34 Aktif Üye Üye 21 Eki 2023 #7 hayır bulmadım. dedeberk' Alıntı: partner buldunuz mu? Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
dedeberk Çalışkan Üye 21 Eki 2023 #8 mine34' Alıntı: hayır bulmadım. Genişletmek için tıkla ... berkayyy.555@gmail.com mail ile ulaşırsanız telefonumu ileteyim. partner olarak çalışıp girersek süper olur Oyla 0 Downvote
mine34' Alıntı: hayır bulmadım. Genişletmek için tıkla ... berkayyy.555@gmail.com mail ile ulaşırsanız telefonumu ileteyim. partner olarak çalışıp girersek süper olur