Sanitarian Aktif Üye Üye 14 Tem 2023 #1 Arkadaşlar Eylülün ilk haftası sınava girmeyi düşünüyorum İstanbul Ankara İzmir bu 3 sınav merkezinden birini düşünüyorum öneriniz var mıdır hangisinden gireyim
Arkadaşlar Eylülün ilk haftası sınava girmeyi düşünüyorum İstanbul Ankara İzmir bu 3 sınav merkezinden birini düşünüyorum öneriniz var mıdır hangisinden gireyim
Dede Vip Üye Çalışkan Aktif Üye Üye 14 Tem 2023 #2 Uygun fiyattan sınava girmek istiyorsan das seçebilirsin diğerlerine göre daha uygun ... Oyla 1 Downvote
Sanitarian Aktif Üye Üye 18 Tem 2023 #3 Fiyat olarak değil rahatlık olarak soruyorum Hocaların yaklaşımı ve en az baskı hissedilen merkez neresi acaba Oyla 0 Downvote
Fiyat olarak değil rahatlık olarak soruyorum Hocaların yaklaşımı ve en az baskı hissedilen merkez neresi acaba
Dede Vip Üye Çalışkan Aktif Üye Üye 18 Tem 2023 #4 Benim arkadaşım ankarada girdi çok rahat geçti çok konuşamamasına rağmen Oyla 0 Downvote
Sanitarian Aktif Üye Üye 18 Tem 2023 #5 Dede' Alıntı: Benim arkadaşım ankarada girdi çok rahat geçti çok konuşamamasına rağmen Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim anka ve ümraniye arasındaydım sanırım ANKA da gireceğim Oyla 0 Downvote
Dede' Alıntı: Benim arkadaşım ankarada girdi çok rahat geçti çok konuşamamasına rağmen Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim anka ve ümraniye arasındaydım sanırım ANKA da gireceğim