B b17ln Aktif Üye Üye 19 Tem 2023 #1 Fizik tedavi teknikeriyim.Sınav hazırlık aşamasındayım.6 aylık Almanca kursu aldım.B1 ve altı seviyesindeki çoğu cümle ve metinleri anlayabiliyorum
Fizik tedavi teknikeriyim.Sınav hazırlık aşamasındayım.6 aylık Almanca kursu aldım.B1 ve altı seviyesindeki çoğu cümle ve metinleri anlayabiliyorum
W weysi Çalışkan Üye 21 Tem 2023 #2 hallo. wo ist der Prüfung machen. ich auch in Deutsch Prüfung machen.
S suatbuy Aktif Üye Üye 1 Ağu 2023 #3 Azizebilenn' Alıntı: Fizik tedavi teknikeriyim.Sınav hazırlık aşamasındayım.6 aylık Almanca kursu aldım.B1 ve altı seviyesindeki çoğu cümle ve metinleri anlayabiliyorum Genişletmek için tıkla ... merhaba Almanya'da is ariyorsaniz yardimci olabiliriz. Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Ağu 2023
Azizebilenn' Alıntı: Fizik tedavi teknikeriyim.Sınav hazırlık aşamasındayım.6 aylık Almanca kursu aldım.B1 ve altı seviyesindeki çoğu cümle ve metinleri anlayabiliyorum Genişletmek için tıkla ... merhaba Almanya'da is ariyorsaniz yardimci olabiliriz.
B b17ln Aktif Üye Üye 2 Ağu 2023 #4 suatbuy' Alıntı: merhaba Almanya'da is ariyorsaniz yardimci olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Merhaba,size nasıl ulaşabilirim?
suatbuy' Alıntı: merhaba Almanya'da is ariyorsaniz yardimci olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Merhaba,size nasıl ulaşabilirim?