M mehtap Aktif Üye Üye 19 Mar 2023 #1 ben son günlerde ders çaışamıyorum, motivasyonumu kaybettim . benimle aynı durumda olan var mı? nasıl toparlandınız? yardım istiyorum gerçekten.
ben son günlerde ders çaışamıyorum, motivasyonumu kaybettim . benimle aynı durumda olan var mı? nasıl toparlandınız? yardım istiyorum gerçekten.
ahmetyusufc Kurucu Moderatör Vip Üye Çalışkan Kursiyer 19 Mar 2023 #2 mehtap' Alıntı: ben son günlerde ders çaışamıyorum, motivasyonumu kaybettim . benimle aynı durumda olan var mı? nasıl toparlandınız? yardım istiyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle discorda girip konuşmayı dene oturup çalışamıyoum ama konuşa konuşa geliştirmeye çalışıyorum Oyla 0 Downvote
mehtap' Alıntı: ben son günlerde ders çaışamıyorum, motivasyonumu kaybettim . benimle aynı durumda olan var mı? nasıl toparlandınız? yardım istiyorum gerçekten. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle discorda girip konuşmayı dene oturup çalışamıyoum ama konuşa konuşa geliştirmeye çalışıyorum
E Eylla Aktif Üye Üye 2 Nis 2023 #3 Netflix gibi sitelerde bir çok Almanca dizi ve filmler var bunları izleyerek keyifli bi şekilde Almanca öğrenebilirsin Oyla 0 Downvote
Netflix gibi sitelerde bir çok Almanca dizi ve filmler var bunları izleyerek keyifli bi şekilde Almanca öğrenebilirsin
C Ceronimomm Aktif Üye Üye 14 Tem 2023 #4 motivasyon kaybı bende de oluyor özellikle yazın bu sıcaklarda, motivasyon kaybı yaşadığım zaman youtube den sınavı geçen kişilerin hikayelerini izliyorum tekrar çalışma isteği geliyor Oyla 0 Downvote
motivasyon kaybı bende de oluyor özellikle yazın bu sıcaklarda, motivasyon kaybı yaşadığım zaman youtube den sınavı geçen kişilerin hikayelerini izliyorum tekrar çalışma isteği geliyor
Dede Vip Üye Çalışkan Aktif Üye Üye 14 Tem 2023 #5 Ben içten motivasyonluyum, hayatımda hiç motivasyonumu kaybettim demedim, doğuştan tükenmiyor sevdiğin bir şeyler yap sonra çalışmayı dene Oyla 0 Downvote
Ben içten motivasyonluyum, hayatımda hiç motivasyonumu kaybettim demedim, doğuştan tükenmiyor sevdiğin bir şeyler yap sonra çalışmayı dene