weraskan Aktif Üye Üye 21 Mar 2025 #1 Kullanıcı Adınız: Weraskan Merhabalar, hepimiz aynı amaç için buradayız ve umarım en kısa sürede hayallerimize ulaşırız Almanca Dil Seviyeniz? A2 bitti, 1 ay sonra b1 sınavım var Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? özel bir kurumdan eğitim aldım Kelime Öğrenme Tekniğiniz Metinlerdeki bilmediğim kelimelere bakarak ve dinleme yaparak. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz? 6 aydır Mesleğiniz nedir? Hemşireyim Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Henüz almadım, b1 sertifikamdan sonra süreç başlayacak Öneri ve Tavsiyeler son 1 ay kala ne yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda çalışma planı olanlar ve sınavı geçmiş arkadaşlar önerilerini yazabilir
Kullanıcı Adınız: Weraskan Merhabalar, hepimiz aynı amaç için buradayız ve umarım en kısa sürede hayallerimize ulaşırız Almanca Dil Seviyeniz? A2 bitti, 1 ay sonra b1 sınavım var Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? özel bir kurumdan eğitim aldım Kelime Öğrenme Tekniğiniz Metinlerdeki bilmediğim kelimelere bakarak ve dinleme yaparak. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz? 6 aydır Mesleğiniz nedir? Hemşireyim Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Henüz almadım, b1 sertifikamdan sonra süreç başlayacak Öneri ve Tavsiyeler son 1 ay kala ne yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda çalışma planı olanlar ve sınavı geçmiş arkadaşlar önerilerini yazabilir