T tu6767 Çalışkan Üye Pazar saat 09:14'de #1 Kullanıcı Adınız tu6767 Merhaba. Hallo Almanca Dil Seviyeniz Başlangıç seviyesi. Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Almanca forum dan öğrenmek istiyorum kendi çabamla Kelime Öğrenme Tekniğiniz Kodlama yaparak Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz Yeni başladım Mesleğiniz nedir? GÜVENLİK UZMANI Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Hayır Öneri ve Tavsiyeler Almancayı bana öğrenemem hususunda yardımcı olacağınızı ümit ediyor, iyi çalışmalar diliyorum. İyi günler
Kullanıcı Adınız tu6767 Merhaba. Hallo Almanca Dil Seviyeniz Başlangıç seviyesi. Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Almanca forum dan öğrenmek istiyorum kendi çabamla Kelime Öğrenme Tekniğiniz Kodlama yaparak Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz Yeni başladım Mesleğiniz nedir? GÜVENLİK UZMANI Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Hayır Öneri ve Tavsiyeler Almancayı bana öğrenemem hususunda yardımcı olacağınızı ümit ediyor, iyi çalışmalar diliyorum. İyi günler