Genel Ben sidaroz. Benim Almanya Sürecim

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

sidaroz

Çalışkan
Üye

Kullanıcı Adınız sidaroz

Merhaba ben Sidar, foruma geliş amacım Ausbildung ve Almanya hakkında daha fazla bilgi edinmek ve edindiğim bilgilerle kendimi daha fazla geliştirmek istiyorum

Almanca Dil Seviyeniz A1

Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Henüz tam anlamıyla öğrenmiş değilim öğrenmek için çabalıyorum.

Kelime Öğrenme Tekniğiniz Tekrar yaparak ve evdeki eşyaların üzerine almaca isimlerini yapıştırarak kafada kalıcı olarak kalmasını deniyorum.

Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz yaklaşık 2-3 aydır ama düzenli bir şekilde son 2 haftadır çalışıyorum.

Mesleğiniz nedir? Şuan aktif bir mesleğim yok liseden mezun olduktan sonra bir kaç yerde çalıştım sadece.

Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Lise mezunu olduğum için galiba denkliğe ihtiyacım yok diye biliyorum, gitmek istediğim eyalet Mecklenburg ama genel olarak Kuzey Almanya'da diyebilirim soğuğu seven biriyim.

Öneri ve Tavsiyeler hepinize Almanya yolunda başarılar umarım hepimiz hayallerimize ve hak ettiğimiz hayat standartlarına kavuşuruz.