ozcanakyuz Çalışkan Üye 22 Tem 2024 #1 Kullanıcı Adınız ozcanakyuz Hallo zusammen. Ich bin Özcan. Almanca Dil Seviyeniz B1 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Online. Youtube. Ücretsiz Kurslar ile. Kelime Öğrenme Tekniğiniz Evde eşyalara ve duvara belirli notlar asarak. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 4 Aydır ilgileniyorum. 4 Aydır aktif bir şekilde. Mesleğiniz nedir? Antrenör. Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? İzmir'de başvurmayı düşünüyorum. Öneri ve Tavsiyeler Sadece azim, sabır ve tekrar.
Kullanıcı Adınız ozcanakyuz Hallo zusammen. Ich bin Özcan. Almanca Dil Seviyeniz B1 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Online. Youtube. Ücretsiz Kurslar ile. Kelime Öğrenme Tekniğiniz Evde eşyalara ve duvara belirli notlar asarak. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 4 Aydır ilgileniyorum. 4 Aydır aktif bir şekilde. Mesleğiniz nedir? Antrenör. Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? İzmir'de başvurmayı düşünüyorum. Öneri ve Tavsiyeler Sadece azim, sabır ve tekrar.