Genel Ben osmanmat20. Benim Almanya Sürecim

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

osmanmat20

Çalışkan
Üye

Kullanıcı Adınız osmanmat20

Herkese Merhaba, herkese çalışmalarında başarılar diliyorum

Almanca Dil Seviyeniz Ben şuan için A1 sınavına hazırlanıyorum ve 2 hafta gibi bir sürem var

Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? A1 seviyesi olduğu için şuan kendim çalışıyorum. PlusPunkt Deutsch Kitabını bitirdim Güzel bir kitap çalışmak isteyenlere tavsiye dederim.

Kelime Öğrenme Tekniğiniz Çalıştığım kitabın bölüm sonlarında o bölümle ilgili bilinmesi gerekli kelimeler var önce onların Türkçe karşılıklarını buluyorum, sonra onları kendim yeniden yazıyorum. Daha sonra kitap etkinliklerine bakıyorum böylece kelimeleri bir nebze olsun öğrenmiş oluyorum.

Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz şuan için 2.ayın içindeyim ama öğrenmeye devam edeceğim

Mesleğiniz nedir? Özel kurumlarda Matematik öğretmeniyim

Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Ben değil ama eşim denklik alma sürecinde henüz sonuçlanmadı. Sonuçlanınca sizlerle paylaşırım.

Öneri ve Tavsiyeler Bende yeni olduğum için bir tavsiyede bulunmam biraz zor. Ama işleyiş de mesafe aldıkça sizlerle paylaşmaktan büyük keyif alırım.