Kullanıcı Adınız gurkan#4257
Merhaba,
nasilsiniz?herkese basarilar dilerim.
Almanca Dil Seviyeniz Almanca A1-A2 Kurschatten gittim.A2 Ösd sinavina girecegim.B1 derslerine devam ediyorum.Sinav icin Kelime listesi ve sinavda cikmis dökümanlara ihtiyacim var.Sprechen icin A2 olursa memnun olurum.
Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Evde günde 10 saat online ders videoları ile çalıştım gibi diğer kullanıcıların sizden ilham alabileceği cevaplar verebilirsiniz.Günde 12 Saat dinleme yazma kelime listelerini yakindan takip ediyorum.
Kelime Öğrenme Tekniğiniz Begi begi kanali mutlaka izleyin.
Kelime listelerini mutlaka ögrenin.
Schreiben icin kitap olarak indirin klett yayini.
Sprechen icin aynanin önünde daha önce yazdiginiz diologlari karsinizda biri var gibi konusun
biraz zor ama mecbur sinavi gecmeliyim.
YouTube ösd goethe sinav sorularina mutlaka bakin.
Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 4 aydir caliyorum.Goethe a1 58 aldim ve kaldim.Sinava kesinlikle kelime ögrenerek hazirlanin.sürekli dinleyin.sinav hocasi sürekli basima gelip bunlari hizli yap deyip 2 kere dikkatimi dagitti.Size tavsiyem sakin olun ve hergün en az 6 saat calisin.Spreche bölümü Google üzerinden aradiginiz temalar…cok sakin olun ve hocalarin sizi rahatsiz etmemesini rica edin.biraz puan kirdiklarini bilerekyaptiklarini düsünüyorum.
Mesleğiniz nedir? Programci
Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Denkligim var.is arama vizesine basvurdum.b1 lazim randevu tarihi gelene kadar calisiyorum.
Öneri ve Tavsiyeler Öneri olarak plan program kesin olsun.Sankt Almanya da yasar gibi her an almanca dinleyin.konusun biliyorum zor ama basta care yok.herkese basarili sinavlar
bis bald.