G gndbgt Çalışkan Üye Pazartesi saat 17:28'de #1 Kullanıcı Adınız gndbgt merhabalar Almanca Dil Seviyeniz sanırım B2. Konuşma hariç Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Udemy, youtube ve online kurslardan Kelime Öğrenme Tekniğiniz Bolca vidyo izleyerek maruz kalmaya çalışıyorum. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz aslında 2 yıldır gevşek bir şekilde çalışıyordum ancak son 3 aydır aktif sınav çalışması yapıyorum Mesleğiniz nedir? Sağlık çalışanıyım Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? hiçbir yere başvurmadım Öneri ve Tavsiyeler
Kullanıcı Adınız gndbgt merhabalar Almanca Dil Seviyeniz sanırım B2. Konuşma hariç Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Udemy, youtube ve online kurslardan Kelime Öğrenme Tekniğiniz Bolca vidyo izleyerek maruz kalmaya çalışıyorum. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz aslında 2 yıldır gevşek bir şekilde çalışıyordum ancak son 3 aydır aktif sınav çalışması yapıyorum Mesleğiniz nedir? Sağlık çalışanıyım Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? hiçbir yere başvurmadım Öneri ve Tavsiyeler