B Betüls Çalışkan Üye Pazartesi saat 13:42'de #1 Kullanıcı Adınız Betüls Hallo, ich bin Betül Almanca Dil Seviyeniz Mevcut seviyem B1, C1'e ulaşmak istiyorum. Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? İzmir Goethe kurs merkezinde Kelime Öğrenme Tekniğiniz Metin içerisindeki kelimeler ayıklayıp tekrarlamak. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1.5 yıl Mesleğiniz nedir? Mühendis Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Almadım Öneri ve Tavsiyeler Her gün mutlaka Almanca ile ilgilenmeliler
Kullanıcı Adınız Betüls Hallo, ich bin Betül Almanca Dil Seviyeniz Mevcut seviyem B1, C1'e ulaşmak istiyorum. Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? İzmir Goethe kurs merkezinde Kelime Öğrenme Tekniğiniz Metin içerisindeki kelimeler ayıklayıp tekrarlamak. Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1.5 yıl Mesleğiniz nedir? Mühendis Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Almadım Öneri ve Tavsiyeler Her gün mutlaka Almanca ile ilgilenmeliler
Ajoje Çalışkan Üye Dün 09:30 da #2 Almanca ögrenme sürecinde ki arkadaslara tavsiyem bol bol almanca videolar izleyip dinleme yeteneklerini gelistirmeleridir
Almanca ögrenme sürecinde ki arkadaslara tavsiyem bol bol almanca videolar izleyip dinleme yeteneklerini gelistirmeleridir