A ahsn52 Çalışkan Üye 24 May 2024 #1 Kullanıcı Adınız ahsn52 Merhaba ben Ahsen almanca bilgimi pekiştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için buradayım Almanca Dil Seviyeniz B1 seviyedeyim. B2 seviyesine ulaşmak istiyorum. Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Barliungua online dil kursu Kelime Öğrenme Tekniğiniz Her kelime için en az bir cümle kurarım. Akılda kalıcı olması için Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 6 aydır almanca öğreniyorum. Şu anda B2 dersleri alıyorum. Mesleğiniz nedir? Hemşireyim Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Henüz almadım önceliğim dili iyi öğrenmek. Öneri ve Tavsiyeler Azim dil öğrenmede en önemli şey. İstikrarlı çalışmak gerekiyor
Kullanıcı Adınız ahsn52 Merhaba ben Ahsen almanca bilgimi pekiştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için buradayım Almanca Dil Seviyeniz B1 seviyedeyim. B2 seviyesine ulaşmak istiyorum. Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Barliungua online dil kursu Kelime Öğrenme Tekniğiniz Her kelime için en az bir cümle kurarım. Akılda kalıcı olması için Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 6 aydır almanca öğreniyorum. Şu anda B2 dersleri alıyorum. Mesleğiniz nedir? Hemşireyim Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Henüz almadım önceliğim dili iyi öğrenmek. Öneri ve Tavsiyeler Azim dil öğrenmede en önemli şey. İstikrarlı çalışmak gerekiyor