C Candan Aktif Üye Üye 15 Kas 2023 #1 4 Aralık İzmir a2 telc sınavına girecek olan var mı ? Sınav partneri arıyorum
Bengin Aktif Üye Üye 17 Kas 2023 #2 Merhaba ben de aynı tarihte sınava gireceğim. Birlikte çalışabilir miyiz? Oyla 0 Downvote
C Candan Aktif Üye Üye 20 Kas 2023 #3 Merhaba nasıl iletişime geçebiliriz çalışmak isterim Oyla 0 Downvote
B buse Misafir 21 Kas 2023 #5 Bende A2 sınavına gireceğim. Birlikte çalışa bilir miyiz ? Oyla 0 Downvote
Busecvbs Aktif Üye Üye 21 Kas 2023 #6 Merhaba bende 4 Aralıkta İzmirde sınava gireceğim beraber çalışa bilir miyiz ? Oyla 0 Downvote
C Candan Aktif Üye Üye 21 Kas 2023 #7 Busecvbs' Alıntı: Merhaba bende 4 Aralıkta İzmirde sınava gireceğim beraber çalışa bilir miyiz ? Genişletmek için tıkla ... tabiki de nasıl nereden çalışabiliriz özelden mesaj atabilme ihtimaliniz varsa atabilir misiniz Oyla 0 Downvote
Busecvbs' Alıntı: Merhaba bende 4 Aralıkta İzmirde sınava gireceğim beraber çalışa bilir miyiz ? Genişletmek için tıkla ... tabiki de nasıl nereden çalışabiliriz özelden mesaj atabilme ihtimaliniz varsa atabilir misiniz
Bengin Aktif Üye Üye 21 Kas 2023 #8 Candan' Alıntı: Merhaba nasıl iletişime geçebiliriz çalışmak isterim Genişletmek için tıkla ... Tekrar merhaba özelden nasıl mesaj atıldığını bilmiyorum, isterseniz mail adresimi yazabilirim Oyla 0 Downvote
Candan' Alıntı: Merhaba nasıl iletişime geçebiliriz çalışmak isterim Genişletmek için tıkla ... Tekrar merhaba özelden nasıl mesaj atıldığını bilmiyorum, isterseniz mail adresimi yazabilirim
Bengin Aktif Üye Üye 21 Kas 2023 #9 tekrar iyi akşamlar ogurbengin9@gmail.com e-mail adresimden ulaşabilirsiniz. sınav öncesi hazırlık yapmak isterim. Oyla 0 Downvote
tekrar iyi akşamlar ogurbengin9@gmail.com e-mail adresimden ulaşabilirsiniz. sınav öncesi hazırlık yapmak isterim.
C Candan Aktif Üye Üye 21 Kas 2023 #10 Bengin' Alıntı: tekrar iyi akşamlar ogurbengin9@gmail.com e-mail adresimden ulaşabilirsiniz. sınav öncesi hazırlık yapmak isterim. Genişletmek için tıkla ... Mail attım Oyla 0 Downvote
Bengin' Alıntı: tekrar iyi akşamlar ogurbengin9@gmail.com e-mail adresimden ulaşabilirsiniz. sınav öncesi hazırlık yapmak isterim. Genişletmek için tıkla ... Mail attım
Busecvbs Aktif Üye Üye 22 Kas 2023 #11 b.2018217013@gmail.com adresinden bana ulaşa bilirsiniz Oyla 0 Downvote
zafer ertuğral Çalışkan Üye 25 Kas 2023 #12 Candan hanım 8 kasım 2023 a2 Sınavına girmişmiydiniz ? Oyla 0 Downvote
C Candan Aktif Üye Üye 28 Kas 2023 #13 Hayır girmedim sınavımı ertelemek durumunda kalmıştım Oyla 0 Downvote